Aparatul Bioptron emite o lumină polarizată linear, acoperind domeniul de la lumină vizibilă până la undele infraroşii (călduţe).

Aparatul de terapie cu ultrasunete este destinat tratamentelor de fizioterapie, recunoscute fiind efectele analgezice, miorelaxante şi hiperemiante.

Combina pentru drenaj limfatic este un aparat care acţionează asupra lanţului de ganglioni limfatici printr-un procedeu de preso-masaj circular.

Este un tratament natural şi ușor de suportat de organism care se bazează pe acțiunea directă asupra ţesuturilor a unui câmp magnetic pulsatil.

Deep Oscillation este o metodă de tratament unică si brevetată. Structura sa specială permite crearea de oscilații eficiente din punct de vedere biologic, în țesuturile supuse tratamentului prin folosirea forței de atracție electrostatică și a frecării.

Laser-ul datorită efectelor fiziologice constatate: antiinflamator, analgetic (dureri acute și cronice), antiedematos, stimulator al neovascularizatiei și al vindecării plăgilor se poate utiliza într-o gamă largă de patologii.

Tunelul cu infraroşii reprezintă o saună profesională modernă cu multiple efecte benefice asupra organismului, tratând cu rezultate spectaculoase obezitatea, celulita, durerile de articulaţii, infecţii ale sinusului maxilar şi frontal, afecţiuni ovariene, întinderi musculare şi ligamentare.

Aparatul de ultimă generaţie este utilizat pentru tratamente într-o gamă largă de  ...

Galerie

Vizualizează aparatele folosite de către noi pentru efectuarea procedurilor.

Aparatura

Informează-te în legătură cu aparatura folosită in acest salon.

Articole Informative

Te ajută la înțelegerea tratamentelor ce se efectuează în cadrul fiziokinetoterapiei.

REMODELARE ȘI ÎNTREȚINERE CORPORALĂ

Sculptarea trupului prin eliminarea țesutului
adipos și a celulitei, tonifierea mușchilor
și a pielii, folosind diferite tehnici si proceduri.

>> remodelarecorporalacluj.ro

Contact

 

Str. Oltului nr. 19
400600 Cluj-Napoca, Romania

 

Tratamente: L - V   8 - 20
Consultatii:   L - V 15 - 18
Programări:  0742 - 05.41.43
                    0264 - 54.65.47
Email: contact@florisan.ro