Pornind de la mai vechea idee că prin căldură se obţine efectul de slăbire, în centrele de slăbire moderne a apărut un nou instrument de slăbire, pe cât de simplu, pe atât de benefic. Este vorba de înfăşurarea în termocuvertă sau introducerea pacientei în tunelul cu infraroşii, cu efect de saună locală, unde temperatura poate ajunge până la 70 de grade Celsius

Atingerea este limbajul pe care cu toţii îl folosim instinctiv pentru a ne arăta sentimentele, pentru a demonstra altora că sunt iubiţi, doriţi sau apreciaţi. "Să mângâiem ca să treacă" este reacţia noastra firească la vânătăile copilului; mâna ni se aşează parcă instinctiv pe o frunte cuprinsă de febră.

Vergeturile sunt leziuni ale pielii ca rezultat al deteriorării și ruperii fibrelor elastice și a reducerii sintezei colagenului pe suprafața țesutului cutanat unde se găsesc. Ele sunt de obicei leziuni liniare, care urmăresc conturul liniilor de contracție a pielii cu aspect alb-sidefiu până la roz- violaceu. Apar cu preponderență pe partea superioară a brațelor, pe sâni, abdomen, fese, șolduri, gambe.

Celulita - cum apare ea? Celulită afectează 85% din populația feminină la un anumit moment din viață. Pentru a combate această problemă, trebuie mai întâi să înțelegem ce înseamnă ea. Celulita reprezintă o inflamație a țesutului celular subcutanat sau din jurul unor organe, care poate apare ca o afecțiune independentă sau ca o complicație a altor boli.

Convingerea că totul este lumină, (respectiv vibraţie, undă) şi că lumina joacă un rol esenţial în organizarea şi funcţionarea materiei vii, dăinuie de mii de ani. Iar mecanismul care poate explica această esenţială implicare a luminii în sfera viului este acela al emisiei stimulate şi amplificate de radiaţie luminoasă, adică a unei emisii de tip "laser biologic".

Se adresează persoanelor care nu au o greutate optimă sau celor care doresc să-şi menţină o formă armonioasă a trupului. Primul aparat de slăbire pasivă utilizând curent electric de tip Faraday a fost inventat de Dr.Faraday in 1920. Curentul a fost folosit iniţial pentru fizio-terapie, întărind şi tonifiind musculatura prin contracţia și relaxarea muşchilor.

Galerie

Vizualizează aparatele folosite de către noi pentru efectuarea procedurilor.

Aparatura

Informează-te în legătură cu aparatura folosită in acest salon.

Articole Informative

Te ajută la înțelegerea tratamentelor ce se efectuează în cadrul fiziokinetoterapiei.

REMODELARE ȘI ÎNTREȚINERE CORPORALĂ

Sculptarea trupului prin eliminarea țesutului
adipos și a celulitei, tonifierea mușchilor
și a pielii, folosind diferite tehnici si proceduri.

>> remodelarecorporalacluj.ro

Contact

 

Str. Oltului nr. 19
400600 Cluj-Napoca, Romania

 

Tratamente: L - V   8 - 20
Consultatii:   L - V 15 - 18
Programări:  0742 - 05.41.43
                    0264 - 54.65.47
Email: contact@florisan.ro